• Holfland-sfeerbeeld-18

Leuk om te lezen

Holfland-sfeerbeeld-27

Coaching traject Stijn

Ik ken Stijn al jaren, want hij is bij mij geweest voor een profiel- én studiekeuzeonderzoek. Stijn kon met zijn profiel én een heleboel interesses heel veel kanten op. Het werd een hbo-opleiding waar zowel de zorg als de techniek aan bod kwamen. Inmiddels zat Stijn in het 3e jaar en moest hij een minor en afstudeer/stageplek gaan kiezen. Hij zocht mij weer op voor begeleiding. Stijn heeft goed contact met zijn ouders, maar is nog hartstikke jong, zijn ouders stonden ook achter de ondersteuning van iemand buiten het gezin.

Lees het hele artikel >
blog_hofland_richting_kiezen

Plan B... of toch niet?

In de 2e week van september belde een student, die in juli bij mij langs was geweest, in paniek op. Ze had tóch nog een plaats gekregen bij de studie met decentrale selectie, waar ze in eerste instantie dus niet geplaatst was!

Lees het hele artikel >
Hofland-afbeelding-Blog-geslaagd

Geslaagd!

Ik ben dol op mbo-ers! Aanpakkers zijn het vaak, enthousiast voor hun vak! Maar soms is het ook zwoegen. Bijvoorbeeld voor Fleur, ze kwam 5 jaar geleden bij mij een onderzoek doen...

Lees het hele artikel >

Categorieën

voor-de-wind
VOOR DE WIND

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang handige tips en weetjes.

194