Loopbaanvragen? Stressklachten?

Of af en toe een steuntje in de rug nodig? Iemand die met je meedenkt als gelijkwaardige gesprekspartner? Kies dan voor coaching!

Op vele verschillende gebieden kun je ondersteuning nodig hebben. Ik richt mij op díe vorm van coaching die toekomstgericht is (loopbaancoaching) én op díe vorm die belemmeringen op weg naar de toekomst in de weg kunnen staan (stress- en burn-outcoaching). 

Loop je vast in je werk? Ben je op zoek naar meer uitdaging op je werk? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een eventuele carrièreswitch of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Loopbaancoaching kan jou helpen. Lees dan hier verder. 

Stressklachten kunnen door meerdere oorzaken worden getriggerd. Die kunnen liggen op verschillende gebieden, denk bijvoorbeeld aan school, studie, werk, relatie, familieomstandigheden, maar ook een 'life event' als het coronavirus kan stress opleveren. Lees verder op deze pagina hoe één op één begeleiding uitkomst kan bieden.

"Katrientje is een ontzettend gezellige en goede sparringspartner en geeft heel nuttig advies over carrièrekeuzes en -ontwikkeling. Katrientje heeft me geholpen om na een lastige periode van ziekte goed te reflecteren op mijn competenties, interesses en mogelijkheden. Ik waardeer haar input enorm en kan het iedereen van harte aanbevelen om advies van Katrientje te vragen!" R., 31 jaar

210