• Holfland-sfeerbeeld-11

Hofland Advies, voor studie- en beroepskeuzeadvies

Katrientje Hofland, van Hofland Advies, biedt hulp bij het zoeken naar de juiste studie. Of het nu gaat om een goede vervolgstudie na de middelbare school (VMBO, HAVO, VWO of MBO), of om een master na HBO of universitaire bachelor. Op een persoonlijke en betrokken manier helpt Katrientje jou met het zoeken naar de juiste studie. De testen (studiekeuzetest en/of intelligentietest) zijn een ideaal hulpmiddel om in combinatie met de persoonlijke gesprekken tot een goed advies te komen.

Kies voor een studiekeuzetest bij Hofland Advies

Geen wit en steriel kantoor, geen afstandelijke en onpersoonlijke adviseurs. Hofland Advies biedt persoonlijk advies in een vriendelijke omgeving. Een ideale omgeving om in rust en met vertrouwen een studiekeuzetest te maken en de rapportage te bespreken. Katrientje begeleidt je persoonlijk met alle stappen in het proces, totdat de keuze voor een nieuwe studie is gemaakt. Zonder aanvullende kosten.

Een goede studie kiezen is belangrijk. Het is namelijk de start van je verdere leven, want het moet uiteindelijk leiden tot een baan die bij je past en die je leuk vindt. De gevolgen van een verkeerde studiekeuze zijn tegenwoordig nog groter in verband met het leenstelsel dat is ingesteld door de overheid. Als je dus niet weet wat je wilt, laat Katrientje je helpen. Er zijn je al vele scholieren en studenten voor gegaan, lees hier de ervaringen.

Meer weten over de testen?

Je mag Katrientje altijd bellen (06 - 305 71 895), of mail naar katrientje@hoflandadvies.nl voor vragen. Op deze site vind je ook meer informatie over de testen, maar ook over Katrientje.

190