icon-vraagteken

1. Wat wil je?

Waarschijnlijk heb je nog geen idee. Anders was je niet op deze site terecht gekomen. Je ouders zullen het ook wel vaak vragen. Maar misschien vind je heel veel dingen leuk en heb je moeite om te kiezen. Of heb je net een studiekeuzetest op school gemaakt en kwam daar iets uit dat je helemaal niet bij jou vindt passen?

icon-muscle

2. Wat kan je?

In welke vakken ben jij goed? Welke vakken vind je lastig? Hoef je thuis niets meer te doen aan school of moet je er keihard voor knokken? Twijfel je aan wat je kan? Dan kan het nodig zijn dat we samen een capaciteitentest doen. Maar dat bespreken we altijd van te voren. Dan weet je waar je aan toe bent.

icon-puzzle

3. Wat past bij je?

Het grootste gedeelte van je leven werk je. Dat is een feit. Dan kan je er maar beter voor zorgen dat je iets doet wat je leuk vindt en goed bij je past. Op basis van de uitslag van de studiekeuzetest (en/of capaciteitentest) én onze gesprekken geef ik je een advies. Dit bespreken we natuurlijk ook met je ouders.

icon-visor

4. Wat levert het je op?

Focus en richting. Je weet wat je leuk vindt. Wat je talenten zijn. Dat geeft je rust en zelfvertrouwen. Zo kun je vol zelfvertrouwen starten met een studie die bij jou past en weet je hoe je je goed kunt voorbereiden op een eventuele selectieprocedure.

Wat kost het?

Een studiekeuzetest (interesse- & eigenschappentest) kost € 595,- en een capaciteitentest (intelligentietest) € 519,-. Als blijkt dat het beter is om beide testen te doen, dan kost het in totaal € 849,-.

Mag ik je bellen?

Natuurlijk! Vind ik nog leuk ook. Ik kan je dan ook gelijk meer vertellen over het studiekeuzetraject. Mailen mag trouwens ook als je dat fijner vindt.

205