• Holfland-sfeerbeeld-19

Dit zijn ervaringen van je voorgangers

Priscilla

Cum Laude geslaagd!

Ik heb ontzettend veel gehad aan het advies van Katrientje. Ik ben van nature heel twijfelachtig en vond het lastig om een keuze te maken. Ik was bang dat ik iets zou kiezen waar ik later spijt van zou krijgen. Door de testen van Katrientje kreeg ik een beter beeld van de verschillende opleidingen en ben ik uiteindelijk bij Communicatie- en informatiewetenschappen uitgekomen, een opleiding die heel goed bleek aan te sluiten bij mijn interesses en die mij zonder haar hulp waarschijnlijk niet was opgevallen. Ik was deze opleiding zelf nog niet tegengekomen, maar de beschrijving ervan paste zo goed bij mij dat ik hier uiteindelijk inderdaad voor heb gekozen. En ik heb er geen moment spijt van gehad! Het was een kleinschalige, maar ontzettend leuke opleiding waar ik uiteindelijk cum laude in ben afgestudeerd. Daarna ben ik de duale master Redacteur/editor gaan doen, een opleiding waar je niet gemakkelijk binnenkomt. Er is een strenge selectieprocedure en er worden maar ongeveer 20-25 mensen per jaar aangenomen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de goede cijfers tijdens mijn bachelor ervoor hebben gezorgd dat ik uiteindelijk ben uitgekozen. Inmiddels ben ik helemaal afgestudeerd. Ik ben blij dat ik bij Katrientje ben langsgegaan voor advies, want dankzij haar heb ik de juiste opleidingskeuze kunnen maken!

Priscilla

Afgestudeerd in Communicatie- en informatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam

Priscilla

Trots op mijn dochter!

Mijn dochter Priscilla is aan het einde van 5 VWO bij Katrientje geweest voor advies. Omdat zij een meisje is dat vooruitdenkt, wilde zij zich al vroeg gaan oriĆ«nteren, want ze had nog geen idee van welke opleidingen bij haar zouden passen. Er was zo veel om uit te kiezen. Dat maakte haar onzeker en ze was bang dat ze de verkeerde keuze zou maken.

Ze is toen voor hulp naar Katrientje gegaan en heeft daar uiteindelijk heel veel baat bij gehad. Katrientje is ontzettend goed in wat ze doet; ze stelde Priscilla meteen op haar gemak en luisterde echt naar haar. Hierdoor hadden wij ook echt het idee dat ze een goed beeld had van wie Priscilla is en wat haar wensen en interesses zijn. Het profiel en de opleiding die uiteindelijk uit de testen naar voren kwamen, pasten dan ook precies bij haar.

Katrientje heeft mijn dochter met haar advies echt op weg geholpen en we zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat. Ze is uiteindelijk de opleiding gaan volgen die uit de testen naar voren kwam en dit bleek een goede keuze voor haar te zijn. Ze heeft haar opleiding als zeer plezierig ervaren en is uiteindelijk cum laude afgestudeerd! Zonder de hulp van Katrientje waren we waarschijnlijk niet bij deze opleiding uitgekomen, want voordat we bij haar kwamen had Priscilla nog nooit van de opleiding gehoord. We zijn dan ook erg blij dat we haar hulp hebben ingeschakeld; daardoor is de keuze voor Priscilla een heel stuk makkelijker geworden.

Miriam Creveld

Moeder van Priscilla

196