• Holfland-sfeerbeeld-11

Ondersteuning bij studieadvies voor scholen en decanen

Als je met kinderen werkt, dan doe je dit vanuit een passie, daar ben ik van overtuigd. En dan neem ik direct aan dat ik deze passie met jullie deel. We willen het beste uit de scholieren halen. Hebben oog voor hun persoonlijke ontwikkeling. Willen hen op weg helpen naar een mooie toekomst. Met decanen kan ik nog een stapje verder gaan, wij willen toch allebei zoekende scholieren adviseren in de juiste studierichting?

Het beste studieadvies voor scholieren

Natuurlijk wil je iedere scholier het beste studieadvies meegeven. Dat is goed voor de toekomst van de scholier, om hen gaat het. Tevens is het natuurlijk ook goed voor de naam van de school als scholieren van begin tot eind goed worden geholpen. Die naam wil je hoog houden, want dat kletst zich door! En ongetwijfeld doen jullie als school er ook een heleboel voor.

Had de school niet meer kunnen doen?

Toch liegen de cijfers er niet om, teveel studenten stoppen in hun eerste jaar. Ze zeggen dat dit mede komt doordat studenten zich te weinig geörienteerd hebben. Ouders kijken dan naar de school, had die niet wat meer kunnen doen? Terecht of niet, er wordt nogal wat van een school verwacht.

Voor de scholier met vraagtekens

Ik kan jullie helpen en doe dat graag. Maar waarom zou je een buitenstaander betrekken? Om aan de scholieren met vraagtekens extra aandacht te geven. Om professionele testen in huis te halen, voor als het online materiaal niet voldoet. Om aan het imago van de school te blijven werken: 'Wij doen er alles aan, wij halen een deskundige erbij om onze leerlingen verder te helpen'.

Wat levert het op?

Na gedegen onderzoek lever ik maatwerk. Een advies op maat voor de scholier, waar ook de ouders bij worden betrokken. Ik wil, net als de school, het allerbeste voor de scholier. En wat levert het de school op? Tevreden ouders, nog gemotiveerdere scholieren (ze weten waarvoor ze naar school gaan) en minder werkdruk. Kortom, een goed verhaal.

Kennismaken?

Ik kom graag op jouw school langs voor een kennismaking. Je kunt mij altijd bellen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Mailen mag ook. Je vindt mijn contactgegevens onderaan deze pagina.

Lees hier meer over mij.

Lees hier ervaringen van scholieren/studenten en ouders.

 

voor-de-wind
VOOR DE WIND

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang handige tips en weetjes.

Heb je vragen?

Dan mag je mij altijd bellen. Neem ik niet op, dan ben ik aan het werk. Spreek dan je naam en telefoonnummer in en ik bel jou terug.

Privacy verklaring Hofland Advies vind je hier.

Algemene voorwaarden staan hier

BEL 06 305 71 895of stuur mij een berichtje.
contact-picture
214